Tid : 1 time.

Antal : En bradpande.

Ingredienser :

200 g Smør

450 g Mørk Chokolade

700 g Farin

6 æg

4 spsk Cacao

340 g Mel

2 tsk Bagepulver.

 

Sådan gør du ;

1. Farin, smør,chokolade varmes i en gryge. Til smør og chokoladen er smeltet.

2. Massen med farin, smør, chokloade komme op i en stor skål og afkøles i 10 min. Derefter tilsættes æg et ad gangen. Der røres godt mellem hvert æg.

3. Mel, bagepulver og cacao tilsættes.

4. Kagen bages ved 180 grader i 25 - 30 min.

5. Kagen køles af i en times tid. Kagen skæres i stykker. Derefter ligges der peanuts på kagen. Der tages en plastik sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul. Og man sprøjter den smeltede chokolade ud på kagen. Chokoladen skal ikke temperes bare smeltes.

Brownien bliver blød som konfekt. Meget lækker. Du kan bruge brownien til bund under mousse, is, cheesecake, flødeboller osv.