Ferskenkage

Tid : 1 time.

Antal : 8 personer.

Ingredienser :

Kagecrem:

2 æggeblommer,

2 spsk sukker.

1 spsk katofelmel.

2 dl mælk.

 

Sådan gør du :

Rør æggeblommer, sukker og kartomelmel sammen i en gryde. Tilsæt mælken og vaniljesukker. Varm blandingen op under piskning og kog cremen til cremen begynder at tykne. Crem en må et blive for tyk. Hvis crem bliver for tyk røres der lidt mere mælk i.

 

Kage bund:

75 g Smør.

200 g sukker.

Kagecrem.

3 æg.

2 dl Mælk.

1 tske. bagepulver 1 tsk Natron.

2 tsk vaniliesukker med top.

Ferskner. Andet frugt evt, pære.

Sådan gør du:

Smør og sukker røres sammen. Æg i et af gangen. Kagecremen bladndes i massen, røres godt sammen. Mælk røres i efterfulgt af mel, natron, bagepulver, vaniljesukker.

Kommes i springform 24 cm. Springformen smøres med smør. Dejen jævnes god ud og drysses med mandelflager,

Bages ved 200 grader i 30 min.

Køles af og drysses med formelis.

Kagen kan nydes med cremfrice eller is.